Kære gæst!

Velkommen til Bornholm – med fly

Bornholm med fly er ejet af Finn Granberg Hansen som har mere end 30 års erfaring fra rejsebranchen. Først som rejseleder hos Tjæreborg Rejser  herefter ansættelse i rejseselskaber som Star Tours, Falk Lauritsen og de sidste 15 år – med ansvaret for læserrejser til landets dag- og ugeblade – hos Bravo Tours, hvor han stoppede i oktober 2016.

Bornholm – med fly startede 1. april 2017

Bornholm – med fly tilbyder forlængede weekend- og kvalitetsrejser med fly til den skønne ø Bornholm med afrejse fra Aalborg, Midtjyllands Lufthavn/Karup, Billund og Odense.

Vores gæster er begejstrede:

Det var alletiders forlænget Weekend!
Den super tilrettelæggelse gav ro og tid fra travle hverdage.
Vores bedste anbefalinger Jette og Bent H. Pedersen.

Fin tur min hustru og jeg havde med Bornholm med fly fra Aalborg. Dejlig bytur i Rønne da vi kom derover. Også den store rundtur på øen var en god oplevelse, fin hotel med dejlig mad. Ikke noget at pege fingre af, kan anbefales, god service overalt
Hilsen Jørgen H Nielsen

Bent Mortensen En super dejlig oplevelse med glade mennesker, fint sensommervejr, fantastiske guider, historiker og buschauffør, fin logistik, dejlig hotel og personale, hvad kan man ønske sig mere af en ferie, super godt

Birgit Nielsen Det er en super tur, hvor man får set næsten hele Bornholm og rigtig mange af øens seværdigheder Den tilhørende historik, blev spændende fortalt af turistguiden Jens.
På hotel og udflugter smagte vi på lokale mad- og drikkespecialiteter.

Bestilling foregår via hjemmesiden www.bornholmmedfly.dk eller tlf. 61200540 . Bornholm – med fly er et webbaseret rejsebureau med begrænset åbningstid på telefonen. Hjemmesiden har åbent 24 timer i døgnet. Har du spørgsmål så send os en mail og vi vender hurtigt tilbage.

Se mere under kontakt her og telefonåbningstider.